torstai 19. marraskuuta 2015

Joulujuoksusta hyvä mieli ja hyvä olo

Joulujuoksuun voi osallistua maksamalla vapaavalintaisen maksun Pelastakaa lapset ry:n tilille.


Nyt seuraa mainos! Ja minkälainen! Turkulaisilla juoksuharrastajilla on mahdollisuus yhdistää rento kimppalenkki hyväntekeväisyyteen mitä kauneimmissa maisemissa. Itsenäisyyspäivän aattona, 5. joulukuuta juostaan turkulaisten ikioma hyväntekeväisyysjuoksu, jonka järjestävät yhteistyössä Krista M.-, Kaksi yhden hinnalla- ja Juosten maailman ääriin -blogien pitäjät.

Tapahtuman taustalla on Helsingissä samaan aikaan juostava Joulujuoksu, jonka järjestää Pelastakaa lapset ry. Samalla idealla tehdään hyvää myös Turussa. Omavalintaisen osallistumismaksun voi maksaa täältä löytyviä ohjeita seuraamalla Pelastakaa lapset ry:n tilille.

Turkulaisten joulujuoksu starttaa Turun tuomiokirkolta kello 14.00. Reitti kulkee Tuomiokirkkosillan yli jokirantaa pitkin aina Varvintorille saakka, jossa käännytään, ylitetään Martinsilta ja juostaan joen toista puolta takaisin Tuomiokirkolle. Matkan pituudeksi tulee noin viisi kilometriä. Reitin voi juosta halutessaan kaksi kertaa järjestäjien mukana.

Tapahtumassa ei ole ajanottoa eikä huoltopisteitä, joten vesipullo ja juoksukello pitää huolehtia mukaan itse. Liikenne kulkee tavalliseen tapaan, joten juoksijat pysähtyvät reitillä tarvittaessa liikennevaloihin. Ensimmäiset 35 juoksijaa saavat tapahtumasta muistoksi punaisen joulujuoksupipon, joten kannattaa olla ajoissa.

Itse en harmikseni tapahtumaan pääse, sillä lillun jossakin Suomen ja Ruotsin välillä risteilemässä perheeni kanssa. Muistot syyskuiselta Fight Back Run -hyväntekeväisyysjuoksulta ovat kuitenkin niin hyvät, että kehotan kaikkia kynnelle kykeneviä ottamaan tähän tapahtumaan osaa. Hyvästä juoksusta saa hyvän teon ansiosta tuplasti hyvän mielen!

Joulukuun alussa Turussa tuskin on vielä lunta tai liukasta, joten juoksu kulkee sulassa jokirannassa ripeästi.

Tämän mainosluonteisen postauksen loppuun toinenkin maininta: Running Diaries -blogin löytää nyt myös Bloglovin'-palvelusta. Liitin tämän tuohon itselleni entuudestaan tuntemattomaan palveluun, jotta löytäisin itsekin lisää mielenkiintoisia treeniblogeja. Linkki Bloglovin'iin on blogin sivupalkissa.


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihan mahtavalta! Hienoa kun tällaisia tapahtumia järkätään :) Ite oon tuon viikonlopun Salossa, parantumisesta riippuen vois todellakin harkita osallistumista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä oliskin hurjan hauskaa! :) Toivottavasti vointi paranee nopeasti!

      Poista